Publicerat: / Allmänt

SAMMA HIMLAR

 
Hej på er mina fina läsare! Dagen har varit underbar i det vackra vädret, innan lunch åkte mammi och jag iväg för att köpa en ny röd cykel åt mig som jag är sååå glad för!! Så himla nöjd. Resten av dagen har jag spenderat ute i solen och gått på promenad. Jag ska snart börja med maten till min nya spotify-lista, ha det bra, massor kramar till er!

Publicerat: / Allmänt

20 Mars - Lunch

Bilderna är från när jag och Lisa lunchade på fiket där jag praoar 
Hej på er! Veckan har varit jobbig eftersom jag blivit sjuk och tillsagd av läkaren att stanna hemma hela veckan (var där i måndags). Tråkigt att missa praon men får se om det är bättre nästa vecka. Igår kom Moa hit efter att hon slutat med varsin B&J's, du är för bra!! 
Om jag mår ganska bra i helgen ska jag träffa några vänner och så! Nu ska jag kolla på någon barnslig film som man alltid gör hah, puss 

Publicerat: /

16 Mars - Våren är här

Summer
 
Lite av detta och jag är redo!!
Tiden flyger iväg och jag glömmer bort bloggen lite... Jag ska bli bättre på att uppdatera, nu börjar ju praon så då blir det mer fritid utan läxor och stress! 
I fredags åkte jag till pojkvännen och myste. Igår tränade jag, städade och lagade enchiladas som blev jättegoda!
Idag har jag gått på promenad med mamma och Elina som blev vääldigt lång, ungefär två timmar... Ikväll kommer Saga och Moa hit och innan det ska vi köpa massor gott och sen fira att vi slipper skolan i två veckor haha, låter bra! Ttyl babes 

Publicerat: / Allmänt

12 Mars - Glass i solen

 
Det har varit ett så fint väder idag! Klockan är över sex och det är fortfarande ljust ute!!
Sista timmen av skoldagen åkte jag för att kolla en sak för att sedan åka till min sg. Lite stressigt blev det men nu är det klart. Pluggade lite och stack sedan ut på en springtur med Moa som vi avslutade med glass! Var mysigt! 
Imorgon blir det grillat hos pappa tror jag, p&k 
 
 

Publicerat: / Allmänt

11 Mars - Busy doing nothing

 
Bilderna har jag valt ut från de jag gillat på weheartit
Skoldagen gick ganska fort men mådde inget vidare den första lektionen, hade feber och ont i huvudet. Under två dagar är en redovisning, en läxa och två prov avklarade! Får se om jag ska träna karate ikväll eller vila lite.
Funderar på att plugga men vet mycket väl att det inte kommer hända förrens ikväll i så fall haha... 
Ska bli såå skönt med prao i två veckor, sovmorgon varje dag, goda & mysiga luncher och speciellt att slippa skolan! Tiden kommer flyga iväg, nog om det. Tjatar om det i varje inlägg haha, ha en bra dag :)

Publicerat: / Allmänt

8 Mars - Bondelid

 
God morgon/förmiddag! På bilderna är tröjan jag köpte igår som jag är så nöjd med! Jag har inte köpt något dyrt på länge så passade på att köpa denna och ett par svarta jeans som inte blev bra på bild tyvärr.
 Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, blir säkert bra ändå! Ha en bra lördag finisar
 
Upptäckte stavfel på headern, glömt ett a i Paulina. Haha inget jag orkar fixa nu, ni kanske inte heller hade märkt det?

Publicerat: / Iphone

7 MARS - Aldrig känt så här förut

Dagens outfit
Jag måste bara säga förlåt för tråkiga bilder på sista tiden, det ska bli bättre! 
Äntligen fredag! Även om jag bara gått två dagar i skolan så känns det super, har dock saknat mina vänner så mycket!! Saga och Moa är på konfaläger hela helgen och vi som brukar träffas nästan varje dag haha... 
Idag har jag varit och shoppat, fick med mig lite som ni antagligen får se imorgon. Mer får ni veta då, puss på er!!

Publicerat: / Allmänt

4 Mars - B&J

Det bästa när man är sjuk
Jag var hemma idag med men det börjar kännas bättre så imorgon ska jag nog försöka gå till skolan! Det blir så tråkigt i längden att vila och kolla på filmer. Imorgon är det prov och jag måste ta itu med pluggandet! Annars vet jag inte vad som händer mer men ni får ha det så bra. Nu ska jag bli frisk, kram på er


Publicerat: / Tips

3 MARS - FILMTIPS

 
Hallå! Helgen var väldigt rolig och det blev som planerat, nästan.
Tyvärr sov jag bara tre timmar inatt och när jag gick upp hade jag jätteont i huvudet och kroppen så jag har stannat hemma idag! Dricker massor vatten och hoppas på att jag ska må bättre snart. Jag såg precis klart Lasse-Majas nya film som var bra även om det känns konstigt med andra skådespelare haha. 
Alltså blir det inget piano idag och jag ska försöka plugga till spanskaprovet. Hoppas ni får en bra dag, kram på er