Publicerat: / Allmänt

22 Maj - Inget du säger är sant


Från igår
Hej! Jag kom hem för en timme sedan eftersom vår sista lektion var inställd. Det är så fint väder! Jag ska snart plugga och äta något, sen ska jag plugga till engelska provet. Inte för länge bara, vill uuut!
Imorgon är det den 23 Maj och mamma fyller år! Det kommer bli en jättebra dag, kram

Publicerat: / Allmänt

20 Maj - Brunch

Bilderna blev inte bra redigerade menmen
Hej, det var ett tag sen nu! Veckan i Turkiet var super härlig och det kommer komma upp bilder från resan under veckan så håll utkik! 
Igår och idag vaknade jag upp brevid Saga och Moa. Vi hade sovmorgon till halv ett och bestämde därför att vi skulle fixa en brunch. Vädret var super så vi gjorde det till en picknick. Efter det hade vi två lektioner som gick fort. Vid sju var det vårkonsert med kören som vi är med i som gick helt okej, samma sak imorgon för skolan!
Uppdaterar mer under veckan, puss

Publicerat: / Allmänt

10 MAJ 2014 GRILLKVÄLL

 
Hej mina fina läsare! Igårhade jag och Lisa ordnat en grillkväll med några tjejer från klassen. Det var verkligen jätteroligt! Vi åt grillat, dansade, pratade, drack och åt massor gott. Alla stack runt tolv och sen sov jag hos Lisa, knappast sovit något haha... 
Nu är Moa här för att hjälpa mig att packa och snart kommer Saga hit också. Blir nog att äta B&J, tacos och kanske bada ikväll! Senare åker jag bort till Turkiet ett tag så då blir det tomt här på bloggen! 

Publicerat: / Iphone

7 Maj 2014 Du bara låtsas som om det regnar

Lite mobilbilder från de senaste dagarna
Just nu: Myser med Elina efter ett långt föräldarmöte som vi i klassen var med på. Innan gjorde jag kladdkaka med Saga och Moa!
Imorgon ska vi åka och bada och efter det hänger jag med Lisa för att fixa grejer. På fredag blir det antagligen tjejkväll! Uppdaterar er mer då, kram!

Publicerat: / Allmänt

6 Maj 2014 Livet kan aldrig vara perfekt

Från Västervik
Idag var en regnig dag. Hela dagen har det regnat, skönt att jag snart ska utomlands. Det kan vara bra med en paus från allt annat också liksom. På sista tiden har jag känt att jag vill skriva flera rader här om hur jag känner och tycker men det blir aldrig av att jag börjar. Får ingen inspiration om vad eller hur. 
Just nu sitter jag och lyssnar på Happily (One Direction), egentligen tycker jag inte om dem över huvudtaget men har fastnat för just den låten haha.
Skoldagen gick lagom fort och sen följde jag med Moa och Saga hem. Vi pluggade lite till matte-provet och åt sen lite för mycket godis till en film. Vad vi än gör har jag alltid kul med dem! 
Nu måste jag fixa lite saker, puss på er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicerat: / Allmänt

5 MAJ 2014 Konfirmation

 
Igår var jag på Moa och Sagas konfirmation, jag ångrar mig så mycket att jag inte var med. De verkar ha haft det jättekul! I kyrkan var det i alla fall tal och sång, mysigt. Efteråt åkte vi till dem och åt god mat och tårta, de fick även sina presenter. Massor fint! Jag gick hem runt åtta, tiden gick jättefort. 
Puss på er